De Bromcast is nu de Slimmer Schrijven podcast

Oktober 2022 begonnen Frank Bruining en Marcel Hoogland met de Bromcast. Hierin praten en discussiëren zij over ondernemen als persoonlijke ontwikkeling. Tegendraads, eerlijk en je leert ook nog iets.

Een maand later gaat Marcel solo verder. De focus ligt nu op Slimmer Schrijven.

Nummer 5: De Slimmer Schrijven podcast is een feit

Na de vorige week kon je het aan zien komen… de Bromcast is niet langer een gesprek tussen Marcel Hoogland en Frank Bruining. Marcel gaat alleen verder. In deze aflevering gaat het over het begin van zijn carrière als journalist en wat je mag verwachten van de Slimmer Schrijven podcast

https://open.spotify.com/episode/04mgAXhO1y7QjJdOEAWGpH?si=qfeK6InuQ36Wm0hu_vcjuw

Nummer 4: Is dit het einde?

Frank en Marcel hebben een soort van ruzie. Er vallen veel stiltes en de vraag komt op of dit het einde van De Bromcast zal zijn.

PS Het geluid van Marcel is helaas erg zacht… Volgende keer hopelijk beter. 

https://open.spotify.com/episode/6Hy4fD9YkyP51w5Rqw7C01?si=RYR1NrcVSnegbnv18aDHXA

Nummer 3: Focus, Flow en Frogs

Deze week over het belang van focus (of juist niet), de achtergronden van multitasken, de grootste fout van Bill Gates en de invloed van The Beatles op het creatieve proces. Met handige tips voor meer resultaat.
Vragen over en suggesties voor nieuwe onderwerpen zijn welkom onder dit bericht.

https://open.spotify.com/episode/4HRgnf8ZT8OvXGQhIefD0V?si=y4zXuRP6Q8afA6xduG6lhQ

Nummer 2

De tweede alweer. Het wordt een traditie… Elke woensdag 12.00 uur live. Met deze week de stelling dat je ‘Ideale klant’ vinden onzin is. Veel businesscoaches zeggen het, maar je kunt beter er iets anders voor in de plaats doen. 

Het gaat ook over echte vriendschap, wie je het beste om feedback kunt vragen en wat belangrijker is op een website: design of tekst. En Freddy Heineken, Steve Jobs en Quentin Tarantino komen ook voorbij.

https://open.spotify.com/episode/2RMSj5JQwEy78OW89SOuSZ?si=eaf33989dac34867

Nummer 1

Belangrijke dag vandaag. De eerste Bromcast staat live. Het idee is elke week een podcast te maken. Vanmorgen was het in ieder geval een feestje om te doen.

https://open.spotify.com/episode/0bwwRSY7Y9FJLY80VHdP8q?si=8485712b27a04ca5